Ο Ιβάν Σαββίδης με τον PAOK Action στo Κέντρο Κοχλιακών
και στο Ακοολογικό της Α΄ Ω.Ρ.Λ. Κλινικής του ΑΧΕΠΑ.
23 - 12 - 2019


Επίσκεψη στους ασθενείς αλλά και στο στo Κέντρο Κοχλιακών και το Ακοολογικό Εργαστήριο της Α’ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του PAOK Action ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξή του στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, σχεδόν εννέα μήνες μετά την παράδοση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων στο νοσοκομείο.
Κάνοντας πράξη την προσωπική του υπόσχεση, ο Ιβάν Σαββίδης γίνεται με όλες του τις δυνάμεις, ο εγγυητής της από κοινού προσπάθειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του PAOK Action για να εξασφαλίσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον στα άτομα κάθε ηλικίας με προβλήματα στην ακοή. Η σημερινή παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Α’ ΩΡΛ Κλινική του ΑΧΕΠΑ, μετά την παράδοση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα την αμέριστη στήριξή του και το προσωπικό του ενδιαφέρον για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Μέσα από το στρατηγικό σχέδιο δράσης του PAOK Action και τις προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «μιλά» με τις πράξεις της σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής και στέλνει ένα εκκωφαντικό μήνυμα ανθρωπιάς προς κάθε κατεύθυνση: τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, μόνο όταν όλοι αγωνιζόμαστε γι’ αυτά με κάθε τρόπο…


Το video της επίσκεψης:


Ευχαριστούμε ...