Τελετή παράδοσης των ιατρικών μηχανημάτων,
χορηγίας του κ. Ιβάν Σαββίδη και του PAOK Action.
14 - 03 - 2019


Στην Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3/2019) παραβρέθηκε αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ συνοδευόμενη από τον ιατρό του Δικεφάλου, Μανώλη Παπακώστα, ώστε να γίνει η επίσημη τελετή παράδοσης των ιατρικών μηχανημάτων, χορηγίας του κ Ιβάν Σαββίδη και του PAOK Action.
Έτσι, οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφθηκαν την κλινική μας, όπου και ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, ενώ παράλληλα βγήκαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα σε ασθενείς.

Για την δωρεά του κ. Ιβάν Σαββίδη, που εξόπλισε με δικά του έξοδα το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, μίλησε ο Διευθυντής της Α΄ ΩΡΛ κλινικής του ΑΧΕΠΑ, καθηγητής Γιάννης Κωνσταντινίδης:
«Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ από μένα και εξ ονόματος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας στον Ιβάν Σαββίδη. Η πατρίδα όσο ποτέ άλλοτε θέλει σήμερα τέτοιες ευεργεσίες. Τέτοιες κινήσεις δίνουν ελπίδα, κουράγιο και εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα διαγνωστικής προσέγγισης και θεραπείας στους ασθενείς που έρχονται στο νοσοκομείο μας. Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε τη δωρεά στο νοσοκομείο μας. Ως Έλληνας πολίτης με συγκίνησε ιδιαίτερα και μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για να υπάρξει και συνέχεια.
Τέτοιες χειρονομίες δίνουν ελπίδα και κουράγιο. Δεν νιώθεις μόνος».


Το video της παράδοσης και της ξενάγησης:
Ευχαριστούμε ...